Video Editing

Cursul de biologie este o călătorie captivantă în lumea anatomiei. Aici, veți înțelege funcționarea complexă a corpului uman și a altor forme de viață. Vom porni de la concepte de bază și vom avansa treptat către sistemele de organe și vom înțelege care le este rolul și cum funcționează.

Detalii organizatorice

DUrată

Nelimitat

Vârstă

8 – 14 ani

Platformă

None

Dificultate

Beginer

GrupĂ

6 copii

Procesul de învățare

Structra programului se poate vedea și mai jos, este mai mult orientativă. După ce se termină lecțiile mari, vom studia organele individual și vom explica cum funcționează acestea.

Anatomia și fiziologia corpului uman

Acesta este un capitol introductiv care ne ajută să înțelegem structura și funcționarea corpului uman în ansamblul său.

Celula. Primele forme de viață

Aici vom explora unitatea fundamentală a vieții – celula – și vom înțelege cum funcționează procesele vitale la nivel celular.

Țesuturi. Ce sunt ele?

Vom studia tipurile diferite de țesuturi care alcătuiesc corpul uman și rolul lor în menținerea funcționalității organismului.

Din ce sunt formate organele?

Acest capitol ne va dezvălui cum organele sunt formate din țesuturi specifice și cum își îndeplinesc funcțiile distincte.

Organe și Sisteme

În această categorie a cursului de biologie, vom explora structura și funcționarea organelor și sistemelor esențiale ale corpului uman. Vom dezvălui cum fiecare dintre acestea contribuie la menținerea vieții și la coordonarea activităților organismului:

Și multe altele …

Vom lăsa curiozitatea copiilor să fie motorul de învățare al acestui club și practic îi vom încuraja să vină cu întrebări și subiecte de discuții.

Echipa din spate

Radu Stănescu

Student UMFCD și Facilitator