Science of Life

Bine ai venit la clubul de electroniă! Aici vei descoperi cum funcționează diverse componente, vei realiza circuite și vei da viață proiectelor tale folosind un Arduino.

Detalii organizatorice

DUrată

9 luni

Vârstă

12+ ani

Platformă

No

Dificultate

Beginer

GrupĂ

6 copii

Procesul de învățare

Indiferent dacă ești pasionat de știință sau doar curios să afli mai multe, “Science of Life” este locul potrivit pentru a explora și învăța despre lumea complexă și fascinantă a biologiei și medicinei.

Genetică și ADN

Vei descoperi misterele ADN-ului, genele și moștenirea genetică. Vom explora rolul ADN-ului în organism, mutațiile genetice și vom cunoaște oameni celebri cu mutații genetice.

Primul Ajutor

Vei învăța să acorzi primul ajutor în situații de urgență, de la gestionarea unei sângerări nazale la tratarea fracturilor osoase sau a mușcăturilor de mamifere. Vei câștiga încredere în abilitățile tale de a răspunde rapid în situații critice.

SexEd

Vom explora aspectele legate de aparatul genital masculin și feminin, pubertatea, ciclul menstrual și multe altele. Vei învăța despre consimțământ, metodele de protecție și alte aspecte esențiale ale educației sexuale.

Echipa din spate

Vlad Isuf

Designer & Facilitator