My heading is awesome

Cine suntem noi? – Un grup de oameni pasionați dornici să facă o schimbare în educația copiilor. Acesta este doar începutul poveștii noastre. Ne vedem pe noi înșine ca niște personaje de joc pentru că învățarea este distractivă, asemeni unui joc.

Echipa IObotics

Alexandra Dincă

Clubs: 💭

Am studiat jurnalismul și antropologia. De câțiva ani, locuiesc în Franța, unde predau la 3 mastere de business și management. Când nu fac asta, fotografiez oameni și evenimente de tot felul.

Keren Boingiu

Clubs: 🕹️

Hei! Keren aici. Sunt studentă în anul III la Facultatea de Automatică și Calculatoare. Îmi place să îmbin știința cu arta, să văd dincolo de biții fără culoare ca să contruiesc cu ajutorul calculatorului cele mai năstrușnice idei ale mele.

Tamara Cheșcheș

Clubs: 🧬

Salutare, numele meu este Tamara și sunt medic rezident. Lucrez doar cu copii, iar oportunitatea aceasta a venit perfect pentru a împărtăși cunoștințele mele cu voi.

Andrei-Zawrak Popescu

Clubs: 🌌

Cred cu tărie că suntem aici sa descoperim cat mai multe despre lumea noastră și să construim lucruri benefice pentru societate. Daca sunteți de aceeași părere, va aștept să facem asta la clubul de Fizica!

Vlad Isuf

Clubs: 🐍🎲🤖🎞️

Hei, salut! Pentru cine nu mă știe în mod special, sunt fondatorul acestei comunități. Am o pasiune pentru Computer Science și Educație și sunt aici pentru voi.

Radu Stănescu

Clubs: 🦠

Sunt student la medicină generală în cadrul facultații de medicină UMFCarol Davila” și de când sunt mic am fost fascinat despre tot ce ține de corpul uman.

Andrei Dincă

Community Moderator & Clubs: 🐍

Sunt un pasionat al tehnologiei. Îmi place să lucrez cu Python și îmi doresc să-ți arăt și ție de ce este fain să programezi. Îmi plac jocurile video și mă pricep la tot ce ținte de partea hardware a calculatoarelor.

Vlad Enache

Clubs: 💡

Vom lucra împreună la Clubul de Electronică. Ca background, predau în cadrul UPB, materii de Electronică, Programare Vizuală și Proiectare 3D. Abia aștept să ne cunoaștem și să lucrăm împreună la diverse proiecte.

Mihnea Bălan

Clubs: 🐍

Îmi place să învăț lucruri noi și să descopăr moduri distractive de a rezolva problemele. Sunt mereu deschis către noi aventuri și căutări în urma cărora pot obține o perspectivă nouă asupra vieții

Alex Racoviță

Clubs: 🕹️

Sunt student la Facultatea de Automatică și Calculatoare dar și gamer în timpul liber.Sunt pasionat de jocurile pe calculator de dinainte să învăt să citesc și sper ca împreună să putem descoperi această lume fascinantă în care creativitatea nu are limite.Want to be a superhero?

Clubs: 🐍🕹️🤖❓🎞️💡🧬🦠❓🌌💭

Suntem cu toții un grup foarte fain/ Dacă ai experiență într-un domeniu și vrei să aduci cunoștințele tale mai aproape de generațiile tinere noi suntem aici. Hai alături de noi!